Inredning och design är något som är otroligt viktigt och avgörande i de allra flesta miljöer, man söker olika funktioner, praktisk förvaring, enkel montering, snyggt intryck och en välkomnande yta oavsett vart man behöver möblera eller inreda i såväl privata som offentliga miljöer. TPG Inredningar är ett företag som har över 30 års erfarenhet av såväl design som produktion av främst klädskåp till omklädningsrum, simhallar, träningssalar, arbetsplatser och mycket mer. Du kan därför alltid känna dig väldigt lugn och trygg med att du kommer få garanterat bra och kvalitativa produkter när du till exempel beställer klädskåp i metall eller trä utav dem. 

Unika specialbeställningar av klädskåp

Eftersom att varje kund, behov och projekt ser olika ut är man på TPG Inredningar aldrig främmande för att arbeta tillsammans med sina kunder för att kunna bemöta de önskemål och behov som kan finnas på marknaden. Säg exempelvis att man ska inreda ett omklädningsrum på en arbetsplats, vill göra det anpassat efter just det jobbet och kanske saknar delar, design eller kanske har ett exakt klädskåp uppmålat i sitt huvud. Då är det perfekt att kontakta just TPG Inredningar som inte bara levererar otroligt bra produkter ur sitt ordinarie sortiment utan kan även hjälpa dig som beställer att ta fram design, mått, storlek, material och mycket mer anpassat efter vad just du söker. Du kan alltså alltid räkna med såväl riktigt hög kvalitet på klädskåp och hela deras sortiment men också med förstklassig kundservice. 

Inte bara klädskåp

När ni vänder er till TPG Inredningar så får ni självklart ta del av ett extremt bra utbud av klädskåp. Men hos dem kan ni även hitta mycket mer som kan behövas så som bänkar, kroklister, kapphyllor, skohyllor, duschväggar och mycket mer, helt enkelt allt du kan behöva för att skapa ett modernt, kvalitativt, snyggt och fräscht omklädningsrum.